Μπορεί να χρειάστηκαν κάνα δυο δεκαετίες, όμως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έκαναν το μεγάλο βήμα και παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι Little White Wedding Chapel στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, η ιστοσελίδα TMZ φέρνει στο φως το πιστοποιητικό του γάμου του διάσημου ζευγαριού.

Ο γάμος τελέστηκε από τον πάστορα Ryan Wolfe και παντρεύτηκε μπροστά σε έναν μάρτυρα με το όνομα Kenosha Booth.

Στο πιστοποιητικό αναγράφονται επίσης τα νόμιμα ονόματα του Άφλεκ και της Λόπεζ που είναι τα Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez αντίστοιχα.

Το έγγραφο δείχνει επίσης ότι η J Lo μετά τον γάμο πήρε το επώνυμο του Μπεν και πλέον ονομάζεται Τζένιφερ Άφλεκ.

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ επανενώθηκαν πέρσι και αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε εκείνη. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα «On The JLo» στα μέσα Ιουλίου: «Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική».