Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Κρίστοφερ Μελόνι (Christopher Meloni) από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά «Νόμος και Τάξης». Τώρα ο ηθοποιός απασχολεί τα μέσα διεθνώς με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε μια νέα χιουμοριστική διαφήμιση, όπου εμφανίζεται εντελώς γυμνός!

«Κάποιοι θεωρούν ότι ο τρόπος που γυμνάζομαι είναι παράξενος, Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω», ακούγεται να λέει αρχικά καθώς κάνει βαράκια ολόγυμνος.

Η διαφήμιση έχει ως στόχο να προωθήσει μια εφαρμογή για τη σωματική άσκηση. «Σίγουρα, είναι διάσημοι για το καταπληκτικό τους μηχάνημα», λέει ο ηθοποιός, την ώρα που τον βλέπουμε να ασκείται σε ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, με τα επίμαχα σημεία του να έχουν θολωθεί.

«Όμως η εφαρμογή μου δίνει κίνητρο να κάνω πολλές διαφορετικές ασκήσεις, όπως γιόγκα, cardio, διαλογισμό και προπόνηση για ενδυνάμωση», λέει.

Ο 61χρονος Μελόνι τελειώνει τη γυμναστική του και τότε μια φωνή ακούγεται στο βίντεο, η οποία ενημερώνει ότι η κοινότητα της Peloton αντιπροσωπεύεται από «δύο διαφορετικές, αλλά με το ίδιο κίνητρο ομάδες: Εκείνοι που φορούν παντελόνια… και τον Κρίστοφερ Μελόνι».