«Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει» ήταν το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή το οποίο αναφερόταν στην σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη. Ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. Η παίκτρια η οποία αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό, το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σχόλιο.

Η αθλήτρια τόνισε πως παρεξηγήθηκε ο τρόπος με τον οποίο το διατύπωσε ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν το εννοούσε όπως ερμηνεύτηκε.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο παρεξηγήθηκε κάτι τέτοιο. Κάτι άκουσα για σεξιστικά σχόλια… Εννοείται πως όποιος είναι γνωστός δεν είναι και πλούσιος αλλά καλώς ή κακώς, διαφορετική οικονομική κατάσταση έχει ο ένας, διαφορετική ο άλλος. Δηλαδή ήταν καθαρά αυτό το θέμα. Δεν πήγαινε σε καμία περίπτωση πως η Ασημίνα είναι με αυτόν τον άνθρωπο γι’ αυτόν το λόγο. Ούτε καν. Εγώ και μέσα στο Survivor, που μιλούσαμε και κάναμε παρέα, τη ρωτούσα πώς γνωρίστηκαν κλπ. Οπότε το έζησα μαζί της γιατί έβλεπα μια κοπέλα ερωτευμένη και την υποστηρίζει κλπ» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ποια είμαι εγώ για να κρίνω ποιος είναι με ποιον και γιατί. Δεν έχω κρίνει κανέναν ποτέ» τόνισε η αθλήτρια.