Με βίντεο γεμάτο από σέξι πόζες επέλεξε η Πιλάρ Ρούμπιο να γιορτάσει με τους θαυμαστές της στο Instagram το γεγονός πως… η παρέα του στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έφτασε τα οκτώ εκατομμύρια.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός που είναι σύζυγος του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος, είναι από τις σημαντικότερες influencers στην Ισπανία και γενικά μεταξύ των Ισπανόφωνων χωρών και πρόσφατα έφτασε τους οκτώ εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Η Πιλάρ Ρούμπιο, λοιπόν, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φαν της για το νέο ρεκόρ της και την υποστήριξη που της χαρίζουν πόσταρε ένα βίντεο με καυτές πόζες της φορώντας ένα μαύρο μαγιό.

Στο μήνυμα της προς τους φαν της γράφει μεταξύ άλλων:«Για να το γιορτάσουμε και για να σας ευχαριστήσω σας αφήνω ένα βίντεο που φτιάξαμε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ελπίζω να είμαι εδώ μαζί σας».

Η Πιλάρ Ρούμπιο είναι σε σχέση με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2012 και έχει μαζί του τέσσερα αγόρα. Το 2018 αποφάσισαν να παντρευτούν και αν και είναι περισσότερο από 10 χρόνια μαζί δηλώνουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.

Η Ρούμπιο γεννήθηκε το 1978 στη Μαδρίτη και σπούδασε οικονομικά. Δεν ήταν όμως το πάθος της και έτσι άρχισε νωρίς να ασχολείται με την τηλεόραση συνεργαζόμενη με τα τηλεοπτικά δίκτυα Antena 3 και RTVE, το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι.