Τη δική του απάντηση στον Snik θέλησε να δώσει ο Light μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο πρώτος για το χθεσινοβραδινό καβγά τους κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων MAD.

Συγκεκριμένα, ο Snik στην δική του πρώτη ανάρτηση τόνισε ότι όποιος σηκώνει χέρι, θα κόβεται και ότι δεν ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.

O Light, βέβαια, σε βίντεο – απάντηση που έδωσε αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος και εκείνος μετά από αυτό έχασε τον έλεγχο!

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει», άρχισε το μήνυμά του ο Light και συνέχισε: «Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν…».

Επιπλέον, ο trapper, υποστήριξε πως ο Snik… μέτρησε μπουνιές και σφαλιάρες και δεν σήκωσε το χέρι του ούτε μια φορά. Έτσι παρουσίασε την δική του εκδοχή των γεγονότων. «Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Είχε προηγηθεί και η αναφορά του στις εκπομπές της τηλεόρασης και πως παρουσίασαν το θέμα, λέγοντας: «Μην συνεχίζετε να αναπαράγετε ψευδείς πληροφορίες. Πως εγώ δηλαδή ξεκίνησα τον καβγά». Επίσης, προέτρεψε το κοινό να δει τα επίμαχα βίντεο για να «αθωωθεί» και ζήτησε συγγνώμη συγκεκριμένα από την Έλενα Παπαρίζου και πρόσθεσε ότι «από τη στιγμή που δέχτηκα επίθεση όμως δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω με τα χέρια δεμένα και να μην απαντήσω. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα που θέλετε να δώσετε στα παιδιά σας, στην εποχή του bullying. Να μην δέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές από κανέναν και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους».