Στην ενότητα «Vintage Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βούρος και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική του πορεία και την εποχή που πρωταγωνιστούσε στις επιτυχημένες σειρές «Εσύ αποφασίζεις», «Ταύρος με Τοξότη» και «Επιθυμίες».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μεγαλύτερη επιτυχία του κατά τον ίδιο, ήταν η σειρά «Ταύρος με Τοξότη» με συμπρωταγωνίστριά του την Πέγκυ Σταθακοπούλου. «Στη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” είχαν επιλεγεί άλλοι πρωταγωνιστές γιατί η σειρά πήγαινε για το Mega, το οποίο την απέρριψε. Η σειρά ταίριαξε καλά και σε μένα και στην Πέγκυ Σταθακοπούλου και σφράγισε τη δεκαετία του ’90. Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ και ως προς τα σοβαρά και ως προς το χιούμορ. Ο κόσμος ακόμα και σήμερα όταν μας συναντάει επιθυμεί να δει ξανά τη σειρά».

Σχετικά με τη σειρά «Επιθυμίες», ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε πως το μισό κοινό είχε πάρει τον ρόλο του με καλό μάτι και το άλλο μισό τον μισούσε. «Σε μια συζήτηση με την Άννα Ανδριανού, είχα πει την ατάκα “είμαι ένας ακόμα μπερδεμένος άνδρας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη” κι από τότε, έμεινε», εξήγησε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και την ερωτική σκηνή που γύρισαν μαζί. «Σε μια ερωτική σκηνή στο γραφείο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαινόντουσαν τα εσώρουχά μας και ο σκηνοθέτης ζήτησε να τα βγάλουμε. Λέγεται ότι αυτή είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης» είπε στην συνέχεια ο Γιάννης Βούρος.

Η στιγμή που προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Ναταλία Λιονάκη

Ο Γιάννης Βούρος παραδέχθηκε πως είχε κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με την Ναταλία Λιονάκη, την ηθοποιό την οποία απαρνήθηκε τα εγκόσμια και ακολούθησε τον μοναχισμό. «Μετά το τέλος της σειράς μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια. Η άποψη πολλών ήταν ότι η Ναταλία θα έκανε σπουδαία καριέρα. Ήταν επιλογή της. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της 2-3 φορές, αλλά δεν μπόρεσα» σημείωσε ο ηθοποιός.