Η Κάιλι Τζένερ και η ελληνικής καταγωγής κολλητή της Αναστασία «Stassie» Καρανικολάου «σφράγισαν» την επικείμενη συνεργασία τους με… καυτή φωτογράφηση που ανέβηκε στο Instagram.

Η Τζένερ και η καλύτερη φίλη της ένωσαν τις δυνάμεις τους σε συνεργασία υπό την «ομπρέλα»« του brand της Kylie Cosmetics, με τα προϊόντα ομορφιάς να αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στις 13 Ιουνίου. Για την ανακοίνωση των… χαρμόσυνων νέων οι δύο 24χρονες πόζαραν για το φακό φορώντας ίδιου τύπου λατέξ μαγιό και γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα.

Η Τζένερ και η Καρανικολάου άφησαν λίγα στη… φαντασία με τα εντυπωσιακά ροζ και μπλε σύνολά τους, αντίστοιχα, τα οποία ταίριαξαν με περούκες και μακιγιάζ σε χρώματα παστέλ. Το μακιγιάζ εικάζεται πως είναι από προϊόντα της συνεργασίας τους.

«Η Στάσι κι εγώ ονειρευτήκαμε αυτή τη συνεργασία μερικά χρόνια πριν και πλέον καταφέραμε να την κάνουμε πραγματικότητα», έγραψε η σταρ των «Kardashians» στο Instagram και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ξεχωριστό να δημιουργήσω αυτή τη σειρά με την καλύτερη μου φίλη».

Η Καρανικολάου, η οποία είναι μοντέλο και influencer και η περιουσία της υπολογίζεται ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια, είναι εδώ και ορισμένα χρόνια στον στενό κύκλο της δισεκατομμυριούχου Κάιλι Τζένερ και κυρίως αφότου η προηγούμενη «κολλητή» της, Τζόρντιν Γουντς, συνδέθηκε ερωτικά το 2019 με τον μπασκετμπολίστα Τρίσταν Τόμπσον, πατέρα του παιδιού της αδερφής της Τζένερ, Κλόε Καρντάσιαν. Η Τζένερ και η Καρανικολάου είναι φίλες εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία.