Μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να πατάει με τα ψηλά της τακούνια πάνω στον σκύλο-μασκότ της εκπομπής, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις από τους followers της.

«Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια, που μάλλον δεν περίμενε να δεχτεί αρνητικά σχόλια.

«Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος; Που σχολιάζεις ότι παντού ψάχνουμε κάτι κακό; Αν δε σου αρέσει η κριτική, τότε λάθος το ανέβασμα τέτοιας φωτο», έγραψε ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «unfollow ήρεμα και ωραία χωρίς βρισιές και προσβολές… τα ζωάκια δεν είναι το σκαμπό μας, είναι για χάδια με το χέρι…».

Η απάντηση της παρουσιάστριας και το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βλέποντας τις αντιδράσεις, απάντησε πως τον λατρεύουν τον σκύλο και είναι η μασκότ της εκπομπής, ενώ ο συνεργάτης της στο «Happy Day», Δημήτρης Παπανώτας έσπευσε να την υπερασπιστεί, γράφοντας σε σχόλιο: «Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γιαυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει…».