Στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος και το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκε το δεύτερο μέρος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για λογαριασμό της εκπομπής Super Κατερίνα. Οι Ράδιο Αρβύλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο Μάρκος Σεφερλής αλλά και ο Σάκης Ρουβάς ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν.

«Παράλληλα, μιλάω και με το υποσυνείδητο των ανθρώπων, με την έννοια ότι το ένα θέμα είναι να επικοινωνήσεις με αυτά που λέει ο άλλος και το άλλο με αυτά που εννοεί ο άλλος και το τρίτο με αυτά που κρύβει ο άλλος. Αυτά τρέχουν ταυτόχρονα σε μια συζήτηση. Και οι άνθρωποι στέκονται μόνο σε αυτά που ακούν, γι’ αυτό και γίνονται όλα τα λάθη. Καταλαβαίνουν μόνο τις λέξεις. Οι λέξεις είναι σαν γυαλικά. Σπάνε εύκολα. Αυτό που δεν σπάει είναι το συναίσθημα και το τι νιώθεις την ώρα που μιλάει ο άλλος» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγώντας το λόγο που έχει την αγάπη του κοινού στα χέρια της επαγγελματικής του πορείας.

Η συμβουλή στον Σάκη Ρουβά

Τι θα έλεγε στον Σάκη Ρουβά ο οποίος πρόσφατα είχε κάνει δήλωση για τον Δημήτρη Λιγνάδη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις; «Τον εκτιμώ τον Σάκη Ρουβά. Θα του έλεγα φιλικά ότι “είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή”. Υπάρχει διαφορά αλλιώς θα τα λέμε όλα ένα. Δεν είναι όλα ένα. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστό ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό» απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις»

Σε ότι αφορά τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως: «Ο Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα. Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά του Δημοσίου και κάνει το κέφι του. Έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε ανθρώπους που δουλεύουν με λεφτά του δημοσίου. Είναι ένα παιδί διορισμένο. Είναι μορφωμένος άνθρωπος σίγουρα, είναι έξυπνος άνθρωπος σίγουρα, ταλαντούχος ηθοποιός δεν μπορώ να πω ότι είναι».

Η συζήτηση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάκη Λαζόπουλο πήγε και στο MeToo, για το οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Έκανε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα το MeToo. Όλο το ΣΕΗ δεν μπορεί να ψεύδεται. Η απόφαση αυτή που πάρθηκε με τη διαγραφή τους από το ΣΕΗ είναι ένας τρόπος να επηρεαστεί και η δικαιοσύνη. Εδώ δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος παρά να ακούσεις τα θύματα γιατί η κατάσταση που δεν αφήνεις με μηνύσεις να μιλήσει ο κόσμος ανοιχτά τρομάζει τους ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει τους “νεκροθάφτες” της υγιούς σκέψης. Κάποιοι είναι άρρωστοι και θέλουν να αρρωστήσουν όλη την κοινωνία».

Στην συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κιμούλη. «Μίλαγα με την Ευδοκία, μου είπε τι συνέβη και δεν μπορούσε να συνέλθει και της είπα “θα σταματήσεις την παράσταση η υγεία σου είναι πάνω από το όλα» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σε ότι αφορά την στήριξη που έδειξε στους Ράδιο Αρβύλα όταν βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σίγουρα, γιατί δεν είναι κάτι το οποίο λέγεται αυτό. Αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, τα κάνουν είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε κάπου να είναι εξουσία, να είναι κάπου κι αυτός πρώτος. Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος άμα βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σου χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις. Στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον. Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα είναι να στηρίζει όποιον ακόμα έχει γνώμη και μπορεί να την λέει».

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν με την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή ανέφερε: «Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής. Ξέρω ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας».