Ανακοίνωση εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη νωρίτερα, με την οποία ενημέρωνε πως θέτει τον εαυτό της εκτός της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς, σύμφωνα με την ηθοποιό δέχθηκε «επίθεση οργής».

Η εκπομπή Happy Day επικοινώνησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος δήλωσε πως γνώριζε για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

«Επικοινώνησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση. Όταν τον ρώτησα αν θα κάνει εκείνος κάποια δήλωση ή αν θέλει να μου πει κάτι να μεταφέρω, όπως γίνεται στο ρεπορτάζ πάντα, θέλουμε δηλαδή και τη δική του άποψη, μου είπε “όχι, δεν σκοπεύω να κάνω καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση”. Με καλημέρισε και το άφησε εκεί το θέμα», ανέφερε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα.

Η ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου Κάππα και του σκηνοθέτη κυρίου Παπαδόπουλου, αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων του έργου με τίτλο “Sexy Laundry”, όπου συμμετείχα θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα: Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας. Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση, αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική “χημεία”.

Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία…».