Η Καίτη Γαρμπή, αρκετές φορές στις εμφανίσεις της επιλέγει να τραγουδήσει τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού. Η τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, προχώρησε σε μια ανάρτηση με την οποία εξήγησε τι την ενώνει με τη Βίκυ Μοσχολιού και ποια είναι τα τρία κοινά στοιχεία τους.

«Και πόσα κοινά μπορεί να έχω εγώ με την ΥΠΕΡΤΑΤΗ στη φωτογραφία; Έχω! Τα εξής δύο: Το ίδιο ζώδιο και την ίδια δασκάλα!» έγραψε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Εγώ λοιπόν κάθε βδομάδα τα τελευταία 10 χρόνια-ίσως και παραπάνω-κάνω μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο με τη σπουδαιότερη καθηγήτρια φωνητικής σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, την κ.Άννα Διαμαντοπούλου. Στην αίθουσα που διδάσκει υπάρχει στον τοίχο η φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού με ιδιόχειρη αφιέρωση το 1997 στη δασκάλα μου, που υπήρξε και δική της δασκάλα και φίλη και έκανε κι εκείνη τα μαθήματα της στην ίδια αίθουσα! Κάτω από το όμορφο εκφραστικό βλέμμα της κάνουμε τις ασκήσεις μας και θυμόμαστε στο πιάνο λαϊκά τραγούδια ως επι το πλείστον δικά της και της τα αφιερώνουμε τιμής ένεκεν» έγραψε στην συνέχεια η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε πως: «Πάντως εκείνες τις στιγμές, σα να νιώθω την ενέργεια της στην αίθουσα και σα ν ακούω τη φωνή της μέσα από τη φωνή της δασκάλας που βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στο μάθημα και μου λέει ωραίες ιστορίες για κείνη! Ρισπέκτ Βίκυ Μοσχολιού δασκάλα όλων! Υγ: Και 3ο κοινό, Αιγάλεω σίτι γέννημα θρέμμα βεβαίως!».