Σε γενικές γραμμές καβγάδες καλό είναι να μην συμβαίνουν. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Σε ποιον δεν αρέσει ένας καλός καβγάς και ειδικότερα μεταξύ διασήμων; Μπορεί να είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης η ματιά από την κλειδαρότρυπα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπους που το στάτους τους μπορεί να έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και το να τους καταγράψει κάποιος να βρίσκονται «μαλλί με μαλλί» ή να ανταλλάσσουν μπουνιές, μπορεί να τους ρίξει σε ένα πιο ανθρώπινο επίπεδο.

Ίσως επειδή μια διασημότητα που χάνει την ψυχραιμία της και επιτίθεται σε κάποιον (ή δέχεται επίθεση) μας θυμίζει ότι είναι απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας. Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι celebrities οι οποίοι ξέφυγαν από έναν απλό διαπληκτισμό στην σωματική βίαιη επαφή. Και για κακή τους τύχη βρισκόταν μια κάμερα κοντά.

Ας δούμε λοιπόν 7 χαρακτηριστικές περιπτώσεις με celebrities που άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές με τους αντιζήλους τους.

1 – Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ

Δεν ήταν γνωστή κάποια προηγούμενη κόντρα τους. Η επίθεση και το χαστούκι που έριξε ο Σμιθ στον παρουσιαστή των Όσκαρ 2022 μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο άβολες στιγμές σε τελετή απονομής. Ο Κρις Ροκ έκανε ένα απρεπές σχόλιο για το πρόβλημα αλωπεκίας που αντιμετωπίζει η γυναίκα του Σμιθ, Τζέιντα με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να του επιτεθεί μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

2 – Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κιμ κατηγόρησε την Κόρτνεϊ ότι δεν εμφανιζόταν στα πράγματα και δεν δούλευε τόσο σκληρά όσο εκείνη και η Κλόι, με την Κόρτνεϊ να απαντά: «Όχι, θα σε γα@@ κυριολεκτικά αν το αναφέρεις ξανά». Και όλα αυτά στην εκπομπή «Keeping Up With The Kardashians».

3 – Ορλάντο Μπλουμ και Τζάστιν Μπίμπερ

Αφού η ιστοσελίδα TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Ορλάντο Μπλουμ και τον Τζάστιν Μπίμπερ να εμπλέκονται σε κάποιες αψιμαχίες και να ανταλλάσσουν και κάποιες «ψιλές» σε ένα εστιατόριο στην Ίμπιζα, ο κόσμος έκανε ουρά για να δηλώσει την πίστη του και ποιον από τους δύο υποστηρίζει. Ο Μπίμπερ, ο οποίος φημολογείται ότι είχε έρθει κοντά με την τότε σύζυγο του Μπλουμ, Μιράντα Κερ το 2012, φάνηκε να υποκινεί τον καβγά στο εστιατόριο φωνάζοντας «Τι γίνεται, bitch;».

4 – Cardi B και Nicki Minaj

Η μακροχρόνια κόντρα τους προήλθε από μια αντιπαλότητα στη ραπ σκηνή, η οποία ξέφυγε όταν η Cardi κατηγόρησε τη Nicki ότι της άρεσε ένα αρνητικό tweet για εκείνη. To 2018 η κόντρα τους πέρασε σε άλλο επίπεδο. Οι δυο τους συνεπλάκησαν σε ένα πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα η Cardi B να τραυματιστεί.

Άτομο που είδε το περιστατικό δήλωσε στο Associated Press ότι η Minaj τελείωνε μια συζήτηση με κάποιον όταν η Cardi B προσπάθησε να της επιτεθεί, αλλά επενέβησαν οι φρουροί ασφαλείας της Minaj.

5 – Jay-Z και η αδελφή της Beyonce, Solange

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να δείχνει την αδελφή της Beyonce, Solange και τον Jay-Z να διαπληκτίζονται, καθώς η Beyoncé έγινε μάρτυρας του περιστατικού σε ασανσέρ μετά από ένα afterparty του Met Gala το 2014. Το υλικό έδειχνε τη Solange να φωνάζει στον ράπερ πριν τον χτυπήσει άγρια και τον κλωτσήσει, καθώς ένας άνδρας που φαίνεται να είναι φύλακας ασφαλείας προσπαθούσε να την συγκρατήσει. Κάποια στιγμή, η Beyoncé μπήκε μέσα για να σταθεί ανάμεσα στον σύζυγο και την αδελφή της.

Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η Solange είχε μια σύγκρουση με τη σχεδιάστρια Rachel Roy νωρίτερα το βράδυ. Προς το τέλος της νύχτας, «ο Jay είπε κάτι ακατάλληλο στην Beyoncé και τη Solange και εκείνη ξέσπασε. Όταν μπήκαν στο ασανσέρ, η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα», αποκάλυψε ένας άνθρωπος που ήξερε πράγματα και καταστάσεις.

6 – Conor McGregor και Machine Gun Kelly

Ο Conor McGregor και ο Machine Gun Kelly χρειάστηκε να χωριστούν από τους ανθρώπους ασφαλείας στο κόκκινο χαλί μετά από διαπληκτισμό που σημειώθηκε στα MTV Video Music Awards τον Σεπτέμβριο του 2021 στη Νέα Υόρκη. Ένα βίντεο έδειχνε τον McGregor και τον Kelly να στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον, μέχρι η κατάσταση να γίνει πολύ έντονη και να επέμβουν οι σωματοφύλακες. Η φίλη του Kelly, Megan Fox, απομακρύνθηκε γρήγορα από τη συμπλοκή, καθώς οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

7 – Σία Λεμπέφ και Τομ Χάρντι

Στα γυρίσματα της ταινίας «Lawless» του John Hillcoat το 2012 κυριάρχησαν οι αναφορές για ένταση μεταξύ των ηθοποιών Tom Hardy και Shia LaBeouf. Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός Reddit AMA πριν από αρκετά χρόνια ότι «υπήρξε σίγουρα ένας καυγάς μεταξύ τους. Κλιμακώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε να συγκρατηθούν και οι δύο». Οι φήμες λένε ότι ένας καυγάς ήταν τόσο έντονος που ο Λεμπέφ γρονθοκόπησε τον Χάρντι και τον έριξε νοκ άουτ, κάτι που ο πρώτος σχεδόν επιβεβαίωσε σε μια συνέντευξή του στο Esquire τον Μάρτιο του 2018.