Ήταν ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου όταν ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε με την Porsche που οδηγούσε. Ο θάνατος του ράπερ σκόρπισε στη θλίψη, συγγενείς, φίλους και θαυμαστές που τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα.

Τα τραγούδια του Mad Clip τον κρατούν ζωντανό στις μνήμες των θαυμαστών του και τώρα έφτασε η στιγμή να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος και ο τίτλος του θα μαρτυρά το τι σημαίνουν τα αρχικά του ονόματός του.  

Mad Clip: Τι σημαίνουν τα αρχικά του ονόματός του

Το άλμπουμ τιτλοφορείται «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» μία φράση από τα αρχικά της οποίας εμπνεύστηκε και το όνομά του. Το άλμπουμ του Mad Clip θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο Mad Clip είχε προλάβει να ολοκληρώσει πριν χάσει τη ζωή του στο τροχαίο.

Η έκκληση της οικογένειας ενόψει την κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του Mad Clip, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram απηύθυνε έκκληση σε όποιον καλλιτέχνη έχει σκοπό να πραγματοποιήσει κυκλοφορία εκείνη την ημέρα, να μην το πράξει ως φόρο τιμής στον Mad Clip.

«29/4 είναι η επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου album του Peter Mad Clip! Όποιος έχει σκοπό να κάνει κυκλοφορία εκείνη την μέρα θα παρακαλούσα σαν φόρο τιμής ως προς τον Peter να την μεταθέσει για άλλη μέρα! Η μέρα αυτή ανήκει στον Peter! Money and Drugs Can’t Live In Poverty!» έγραψε ο Mike Stathakis.