Ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους δέχθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου, σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση. Η μουσικός πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

«Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου, διαψεύδοντας τις φήμες πως περιμένει παιδί.

Όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, η σύντροφός του έγραψε: «Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις….» .

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί – Μιλήσαμε 10 λεπτά πριν από το τροχαίο»

Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Ιανουαρίου έπειτα από τραγικό τροχαίο. Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου στις 3 Μαρτίου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε ερωτευμένη ακόμα με τον αδικοχαμένο ηθοποιό ενώ αποκάλυψε ότι προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και πως είχαν μιλήσει 10 λεπτά πριν το τροχαίο.