Συγκινεί η εξομολόγηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 29 Ιανουαρίου. Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε ερωτευμένη ακόμα με τον αδικοχαμένο ηθοποιό ενώ αποκάλυψε ότι προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου» εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί» αναφέρει ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι που δεν πρόλαβε να πει στον Πάνο Νάτση, λέει: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, μόλις 31 χρονών δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει».

«Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον» αποκαλύπτει.

«Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι» συγκλονίζει η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου.