Εκτός τηλεοπτικού αέρα του ΣΚΑΪ βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή «Love It» που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου. Ο σταθμός, αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα του εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των καταιγιστικών εξελίξεων γύρω από θέμα. Τη θέση του «Love It» έχουν πάρει οι «Αταίριαστοι» που παρουσιάζουν ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.

Το γεγονός πως η ενημέρωση αντικατέστησε τη ψυχαγωγία, έκανε κάποιες φήμες να φουντώσουν και να αναφέρουν ότι η Ιωάννα Μαλέσκου νοσεί από κορονοϊό. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έδωσε την απάντηση της στα δημοσιεύματα.

«Μην πιστεύετε όσα ακούτε για μένα! Είμαι καλά»

Αρχικά δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία φαίνεται η ίδια και οι συνεργάτες της να πραγματοποιούν σύσκεψη για τα θέματα της εκπομπής της ενώ στην συνέχεια έδειξε στους ακολούθους της το αρνητικό τεστ κορονοϊού που έκανε.

«Πολλές φορές η θετική διάθεση προκύπτει μέσα από… αρνητικά τεστ. Μην πιστεύετε όσα ακούτε για μένα! Είμαι καλά. Γεια σας τώρα», είπε η Ιωάννα Μαλεσκου.