Πονοκέφαλο γι’ άλλη μια φορά στους διάσημους γονείς του προκάλεσε ο Τσετ Χανκς, γιος των Τομ Χανκς και Ρίτας Γουίλσον. Ο 31χρονος άνδρας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube στο οποίο μίλησε για το πώς είναι να είσαι παιδί διάσημων γονιών ενώ τόνισε πως δεν είχε ισχυρό ανδρικό πρότυπο όσο μεγάλωνε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσετ Χανκς απασχολεί με δηλώσεις του. Ο γιος του του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ο οποίος ασχολείται με την μουσική, κατά το παρελθόν είχα παραδεχθεί πως ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και στην κοκαΐνη ενώ έχει κατηγορηθεί και από πρώην σύντροφο του ότι την κακοποιούσε. Πρόσφατα και με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, ο Τσετ Χανκς είχε δηλώσει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ο κορονοϊός είναι μια απλή γριπούλα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Τσετ Χανκς είπε ότι ο Τομ Χανκς ποτέ δεν του στάθηκε σαν πατέρας όταν το είχε ανάγκη. «Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν» είπε αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια.

 «Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου (εννοεί τον Τομ Χανκς). Δεν είχα κανέναν να μου το πει» είπε ο Τσετ Χανκς.

«Ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα»

«Ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα» είπε σε άλλο σημείο του βίντεο του ενώ παραδέχθηκε πως είναι τυχερός γιατί έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει μείνει στα ωραιότερα ξενοδοχεία και έχει πετάξει με ιδιωτικά τζετ.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς, αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά, εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου» εξομολογήθηκε ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.