Αυτό και αν θα πει αλλαγή καριέρας. Μία υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Βραζιλίας αποφάσισε ότι μετά από 11 χρόνια θα βγάλει τη στολή και θα ακολουθήσει μια άλλη πορεία. Αυτή του OnlyFans. Απόφαση η οποία δεν της πήγε και άσχημα μιας και βγάζει πολλά χρήματα μηνιαίως από το προφίλ της στο δημοφιλές site παροχής υλικού για ενήλικες.

Η πρώην Βραζιλιάνα στρατιωτικός, Acassia Marina Jorge Diniz, φαίνεται αγνώριστη μετά την αλλαγή προσανατολισμού μιας και έκανε switch μεταξύ της ζωής του στρατιώτη με αυτή της influencer.

Με το όνομα «Caca Diniz» στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι της με 17 δολάρια το μήνα και να έχουν πρόσβαση στο πιο προσωπικό περιεχόμενό της. Η Diniz έχει ήδη περισσότερους από 19.000 ακόλουθους και έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο Διαδίκτυο.

υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας ανοιξε λογαριασμό στο Onlyfans

Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή

Η νεαρή γυναίκα είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι παραιτήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας (FAB) πέρυσι. Πλέον παρουσιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ως ειδικός αθλητικής διατροφής.

Η Βραζιλιάνα πρώην υπολοχαγός είναι μόνο μια από τους πολλούς επαγγελματίες που έχουν εγκαταλείψει τις καθημερινές τους δουλειές για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από τον ιστότοπο ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Όπως λέει η απόφασή της ήταν συνειδητή και δεν το έχει μετανιώσει στο παραμικρό. Πρόσφατα είχε έρθει στο φως και η ιστορία μιας άλλης ενστόλου, από τη Αμερική αυτή τη φορά, η οποία εξωθήθηκε σε παραίτηση όταν συνάδελφοί της αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι διατηρούσε και σελίδα στο OnlyFans.