Ο Νίκος Μακρόπουλος, η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Αναστάσιος Ράμμος συνάντησαν τον Γιώργο Θεοφάνους στο πλατό της εκπομπής «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Open και χάρισαν στους τηλεθεατές μια βραδιά γεμάτη μουσική.

Και ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους απολάμβανε τη φωνή του Νίκου Μακρόπουλου ήρθε μια συζήτηση για ένα τραγούδι το οποίο έχει γράψει ο πρώτος για τον τραγουδιστή και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το πώς το έγραψε. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου.

«Ήμασταν ένα χρόνο τότε κι είχες κάνει όλο τον δίσκο μου» θυμήθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος. «Απλά δεν ακούστηκε τίποτα. Άντε μωρέ που ακούστηκε» σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους. «Εσύ δεν τα παίζεις τόσα χρόνια» υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

«Να τα παίξω αν θες αλλά μετά είπες τόσο μεγάλες επιτυχίες, που αυτά που σου έγραψα ήταν το τίποτα. Θα παίξουμε και τέτοια απόψε;» ρώτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Θα παίξουμε και θα σου θυμίσω τέτοια τραγούδια. Είμαι υπερήφανος για αυτήν τη δουλειά» τόνισε ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Δεν είπα ότι δεν είμαι υπερήφανος για όλα τα τραγούδια. Έχει εκεί μέσα ένα τραγούδι, το οποίο δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως το έγραψα. Το “Τσιγάρο Άφιλτρο”. Ναι αυτό το τραγούδι είναι δικό μου μαζί με τη Εύη Δρούτσα. Το πρώτο τραγούδι που έκανες επιτυχία» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.