Για τη ζωή της, τον ερχομό του παιδιού της αλλά και τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μορφούλα Ντώνα.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής μίλησε στην εκπομπή του Alpha Happy Day και αναφερόμενη στον γάμο της είπε: «Κάναμε θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι στις Σπέτσες, ήταν ονειρικά. Στη βάφτιση ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά γιατί ο μικρός έκλαιγε. Παντρευτήκαμε στις Σπέτσες γιατί εκεί μεγάλωσε ο άντρας μου. Ονομάσαμε τον γιο μας Απόλλωνα γιατί θέλαμε ένα όνομα που να του ταιριάζει. Είναι ανοιχτόχρωμος και του αρέσει η μουσική»

«Είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον παίρνω μαζί μου στα μαθήματα και έχει να απασχολείται. Θηλάζω ακόμα τον 14μηνο γιο μου. Θέλουμε ένα δεύτερο παιδάκι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Ήμουν πέντε μηνών έγκυος όταν πήγα να βγάλω την άδειά μου και το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό. Φοβήθηκα!», είπε η πρώην αθλήτρια.

«Ένιωσα πολύ άβολα για τον Λευτέρη γιατί ξέρω ότι δεν εννοούσε αυτό που βγήκε προς τα έξω»

«Ένιωσα πολύ άβολα και άσχημα για τον Λευτέρη γιατί ξέρω ότι δεν εννοούσε αυτό που βγήκε προς τα έξω. Βγήκε αμέσως και ζήτησε συγγνώμη. Πιστεύω ότι ήθελε να πει αυτό ότι ”αυστηρότητα και πειθαρχία και κακοποιητική συμπεριφορά δεν είναι το ίδιο πράγμα για τον πρωταθλητισμό» επεσήμανε η Μορφούλα Ντώνα.

«Πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και για τη Βάσω γιατί την αγαπάω, έχουμε περάσει από τα παιδικά μας χρόνια μαζί. Ξέρω τι άνθρωπος είναι και ξέρω πόσο τους στοίχισε όλο αυτό» σημείωσε.

«Προσπάθησα να καθησυχάσω τη Βασιλική, γιατί πραγματικά δεν ήταν καλά, ήταν πολύ στεναχωρημένη. Πώς από μία λάθος διατύπωση μπορεί να συμβεί αυτό. Είδα ανθρωποφαγία στα social media απίστευτη για έναν αθλητή που έχει προσφέρει τόσα σε μια χώρα και που η ίδια η χώρα και η ίδια η κοινωνία τον έχει εξυψώσει και ξαφνικά τον αποκαθηλώνει. Νομίζω όμως πως ο χρόνος αποκαθιστά όλες τις παρεξηγήσεις », είπε επίσης η Μορφούλα Ντώνα.