Σοκαρισμένη η σόουμπιζ της Αμερικής και οι τηλεθεατές του γνωστού ηθοποιού και ράπερ Nick Cannon ο οποίος στον αέρα της εκπομπής του ανακοίνωσε ότι ο μόλις 5 μηνών έφυγε από τη ζωή. Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μικρού Zen on air. Μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που έχουν συνηθίσει οι τηλεθεατές του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Nick Cannon ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής του όταν ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι ο Zen πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Μάχη για τον μικρούλη από τον 2ο μήνα της ζωής του

Το μωρό διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν 2 μηνών. Ο Cannon περιέγραψε στην κάμερα τις τελευταίες στιγμές του γιου του με το κοινό να τον αποθεώνει. Όπως είπε πριν το άτυχο αγοράκι αφήσει την τελευταία του πνοή το πήγε την Κυριακή στην παραλία και πέθανε αμέσως μετά.

Όπως εξήγησε ο Cannon το πρόβλημα με την υγεία του μικρού ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 2 μηνών. Ο ίδιος και η μητέρα του μικρού παρατήρησαν ότι το κεφάλι του φαινόταν πιο μεγάλο.

Η αρχική διάγνωση των γιατρών ήταν ότι συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του βρέφους. Ωστόσο, ύστερα από εξετάσεις ανακάλυψαν ένα όγκο στον εγκέφαλο που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Δυστυχώς όμως ο όγκος μεγάλωνε γρήγορα με αποτέλεσμα μόλις τρεις μήνες μετά να χάσει τη ζωή του τόσο πρόωρα.