Για την δικαστική υπόθεση αλλά και τους 16 μήνες που πέρασε στη φυλακή πριν την αθώωσή του μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό οδηγού ταξί.

«Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος. Από εκεί και έπειτα επέστρεψα στη βάση μου. Άλλαξα προς το καλύτερο, έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», είπε ο Γιώργος Καρκάς μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Μετά την περιπέτεια οι αγκαλιές άνοιξαν, δεν έκλεισαν, κι αυτό έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε αυτή η υπόθεση, που είναι αυτό της δημοσιότητας, που προέκυψε από τη θεσμική αλητεία της δημοσιοποίησης των στοιχείων μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον»

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη τόσο από την οικογένειά του όσο και από τον εαυτό του. «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον» είπε συγκεκριμένα.

«Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και όταν βγήκα ήρθε το lockdown. Αποφυλακίστηκα στις 3/3/2020 και μετά από ένα μήνα μπήκε η χώρα σε lockdown. Είχα αρχίσει να συζητώ για δουλειές, αλλά μπήκε ο κορονοϊός και μου έκοψε τη φόρα» υπογράμμισε ο ηθοποιός.