Η κάμερα της εκπομπής του Mega «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του Χρήστου Δάντη «Ας πάν στην ευχή τα παλιά», πρόκειται για τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρει ότι παρότι ο Καζαντζίδης είχε ζητήσει να τον δει εκείνος δεν τόλμησε να πάει να τον αντικρίσει. Τοποθετήθηκε επίσης για το θέμα του Άρη Σερβετάλη και για άλλα πολλά.

«Αγαπάω πολύ το παλιό λαϊκό ρεπερτόριο και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να το διασκεδάσω κάνω σαν τρελός», δήλωσε ο κ. Δάντης.

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε ζητήσει να με δει αλλά δεν τόλμησα ποτέ να πάω να τον γνωρίσω και να τον αντικρίσω», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Ξεκίνησα μία συνεργασία με την «Panik Records». Ελπίζω στην πορεία να πορευτούμε παρέα», ανέφερε για το ξεκίνημα της συνεργασίας του με τη γνωστή δισκογραφική εταιρεία.

«Ξυπνάμε και κάνουμε πρόβα με ποιον θα τα βάλουμε σήμερα. Τον Άρη Σερβετάλη τον έφαγαν», τόνισε για τον πόλεμο που έχει δεχθεί ο ηθοποιός.

«Ο Σερβετάλης είχε προειδοποιήσει. Καταλαβαίνω πώς έμεινε ένας θίασος στον αέρα, αλλά η παραγωγή έπρεπε να το είχε προβλέψει», πρόσθεσε.

«Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει όσο μπορεί την οικογένειά του Ζακ Κωστόπουλου ώστε να δικαιωθεί», σημείωσε για τη στήριξη του στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου και στην εκδίκαση της υπόθεσης.

«Πάντα βουτάω τη γλώσσα στο μυαλό μου πριν μιλήσω», τόνισε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί.

«Το lockdown μας τρέλανε όλους.  Όλοι βγάλαμε κακές συμπεριφορές και προσπαθώ να ελέγξω το θυμό μου», δήλωσε για την περίοδο της καραντίνας.

«Πάμε να χτίσουμε κλουβιά στους εαυτούς μας και δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται», κατέληξε ο κ. Δάντης.