Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της πριν τρία χρόνια, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι έκανε μια δύσκολη εγχείρηση καθώς είχε όγκο στο κεφάλι, αλλά πλέον είναι πολύ καλά. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η περιπέτεια αυτή ήταν μια σφαλιάρα για την ίδια, ένα μάθημα για το τι προτεραιότητες πρέπει να βάζει.

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα. Έγινε το 2018, στα 24 της» είπε η ηθόποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

«Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Ήταν τόσο η δύναμη και η αισιοδοξία της. Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού. Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο “πάμε”, που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά» υπογράμμισε η ηθοποιός.

«Μετά όταν πέρασε και πάτησε στα πόδια της και είχε τελειώσει χωρίς να το πιστεύουμε τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέμη Ζούνη.

«Δεν μου αρέσει να είμαστε χωρισμένοι στα δύο»

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», η Πέμη Ζούνη είπε «πρώτον είμαι εμβολιασμένη, σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να μην κάνει το εμβόλιο. Επειδή είμαστε ελλιπώς ενημέρωμενοι, δεν μου αρέσει να είμαστε χωρισμένοι στα δύο και δεν θα βάλω λάδι στη φωτιά, το θέμα είναι δυσεπίλυτο και σύνθετο. Δεν μπορούμε απλά να λέμε συμφωνώ- διαφωνώ. Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Τόνισε ακόμα ότι πρέπει να βρούμε μια λύση όλοι μαζί. «Στην Αγγλία πώς τα έχουν καταφέρει και δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός» ανέφερε.