Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Γουλιελμάκη η οποία αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την επαγγελματική της πορεία και αποκάλυψε το πώς βρέθηκε να συμμετέχει στην σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η Βάσω Γουλιελμάκη γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι το ένατο και πιο μικρό παιδί της οικογένειας και από νωρίς ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική. Αργότερα, ήθελε να γίνει χορεύτρια όμως η προπονήτρια της «είδε» το πόσο εκφραστική είναι και της πρότεινε να ασχοληθεί με το θέατρο. Εκείνη άρπαξε την ευκαιρία, προετοιμάστηκε μια εβδομάδα και έδωσε εξετάσεις στο Κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδος.

Η πρώτη της θεατρική δουλειά ήταν η παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη, ενώ τηλεοπτικά ήταν ο ρόλος της «Πολυξένης» στην σειρά «Ο κακός Βεζύρης» στο πλευρό του Χάρη Ρώμα.

«Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα, κάθε φορά που ανεβαίνω στο σανίδι πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου», τόνισε η Βάσω Γουλιελμάκη και πρόσθεσε: «Τα τελευταία 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός».

Πώς βρέθηκε στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Για τον ρόλο της «Νίας Λαλαμπίρδα» στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα», η Βάσω Γουλιελμάκη είπε: «Έστειλα μήνυμα στους παραγωγούς να συμμετάσχω στην σειρά και μου είπαν αμέσως ναι. Ο ρόλος μου είναι βγαλμένος από τη ζωή με μία δόση υπερβολής. Πάντα στην κωμωδία χρειάζεται η υπερβολή. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τους παραγωγούς και η χημεία είναι απίστευτη. Το κείμενο είναι το Α και το Ω για την επιτυχία».