Δεν είναι πια μυστικό ότι τα δοκιμαστικά που κάνουν τα μοντέλα για να ενταχθούν στο δυναμικό του σπουδαίου -από κάθε άποψη!- fashion show της Victoria’s Secret είναι εξαντλητικά και αρκούντως εκφοβιστικά.

Το να είσαι μοντέλο και να παρελάζεις με τα εσώρουχά σου μπροστά από τα σκληρά και αμείλικτα μάτια μιας επιτροπής που χτίζει ή γκρεμίζει καριέρες ακούγεται σωστός εφιάλτης.

Και είναι δηλαδή, καθώς η θρυλική μάρκα εσωρούχων δεν συγχωρεί λάθη και παραπατήματα, ούτε βέβαια και παραπανίσια… γραμμάρια!

Γι’ αυτό και η φίρμα μάς έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουμε κλεφτές ματιές στο κάστινγκ που κάνει για το πολυαναμενόμενο φετινό της σόου (έρχεται 10 Δεκεμβρίου, ετοιμαστείτε!), στο οποίο αποκαλύπτεται πράγματι ο τρόμος των μοντέλων σε όλη του τη ζοφερή αίγλη.

Ο πήχης τίθεται λοιπόν ψηλά για τα «προκριματικά» της επίδειξης εσωρούχων, όπου θα παρελάσουν για ακόμα μια χρονιά όλοι οι καυτοί «άγγελοι» της φίρμας, ανάμεσα στους οποίους τα supermodels Alessandra Ambrosio και Adriana Lima, που έχουν εξασφαλίσει φυσικά τη συμμετοχή τους στο σόου.

Για όλες τις υπόλοιπες, η διαδικασία επιλογής συνεχίζεται…