Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν χθες το μεσημέρι η Ευγενία Μανωλίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τα όσα αποκόμισε από την παρουσία της στην τηλεόραση.

Η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε και στο παρελθόν του συζύγου της, λέγοντας: «Ο Άδωνις ήταν ξανά παντρεμένος πριν με γνωρίσει εμένα. Είχε παντρευτεί μια κοπέλα που ήταν μαζί από το σχολείο και μάλιστα τα πήγαινε πολύ καλά και με την οικογένειά της».

Αναφερόμενη στη δική τους σχέση, αποκάλυψε: «Με τον Άδωνι ήμασταν μαζί για τρία χρόνια, πριν έρθει στη ζωή μας ο Περσέας. Ήμασταν μόνο με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, μπήκε σε μια διαδικασία να προστατεύει μια οικογένεια που δεν ήταν και δική του. Και ήταν και μικρός! Τότε ήταν 30 ακριβώς. (…) Μπορώ να σου πω ότι αυτή η διάθεσή του ήταν ένα καταλυτικό στοιχείο ώστε ο Άδωνις να γίνει μέρος και μέλος πραγματικά της οικογένειας μετά από 3 χρόνια που ήμασταν μαζί. Τώρα αισίως κλείνουμε τα 11».

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ευγενία Μανωλίδου αν θα αποφάσιζε να κάνει τελικά το τρίτο της παιδί σε περίπτωση που ο σύζυγός της είχε ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του: «Γνωρίζοντας τον Άδωνι πάρα πολύ καλά, έχω την εντύπωση ότι αν είχε δικό του παιδί δεν θα χώριζε. Δεν ήταν κακή η ζωή του και δεν νομίζω να χώριζε. Ακόμα και αν χώριζε, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο ανώδυνα. Ακόμα και αν χώριζε και είχε άλλο παιδί, θα κάναμε και παιδί μαζί. Το θέλαμε πολύ!».

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε ακόμη και για τη σχέση με τα παιδιά της: «Ανησυχώ πάρα πολύ για την κόρη μου. Αυτό είναι και το αδύνατό μου σημείο. Στην περίοδο της εφηβείας, ειδικά αν είναι έντονη όπως αυτή που περνάμε με τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Προσπαθείς, προσπαθείς και τελικά βάζεις τις φωνές για να σε ακούσουν», ενώ συνέχισε: «Έχουν ένα επιχείρημα για όλα. Εμείς το περνάμε πολύ έντονα αυτό. Εγώ έχω τεράστια ανασφάλεια και φυσικά δεν είναι συνέχεια μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν παιδιά κλεισμένα στο σπίτι, υπάρχουν παιδιά που γυρνάνε στις 5 το πρωί. Εμείς είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο, αλλά ναι, πηγαίνω και την παίρνω εγώ μετά από κάθε της έξοδο».

Παράλληλα, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για τον γιο της, που σχεδιάζει να φύγει για σπουδές στην Αμερική: «Όλα, πάντως, βρίσκουν τον δρόμο τους. Ήδη ο μεγάλος ετοιμάζεται να φύγει το καλοκαίρι, θα πάει στην Αμερική. Θέλει να σπουδάσει 3D animation, κινηματογράφο για καρτούν. Ούτως ή άλλως ζωγραφίζει καταπληκτικά. Και η σχολή αυτή θέλει να είσαι πολύ καλός στο σχέδιο και πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών – είναι η μείξη των δύο αυτών τεχνών. Ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικός στο σχέδιο, νομίζω θα είναι πολύ καλός σε αυτό».