«Ψύχρα» στις σχέσεις των αγαπημένων φιλενάδων Φαίης Σκορδά και Σταματίνας Τσιμτισλή λέγεται πως έφερε η μετακόμιση της Σκορδά στον Αντέννα και το γεγονός πως δεν έγινε πρόταση στην Τσιμτσιλή να συμμετάσχει στην εκπομπή «Το πρωινό» που θα παρουσιάζει από Δευτέρα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!» της Ελεονώρας Μελέτη τόσο για τις πραγματικές της σχέσεις με την Τσιμτσιλή όσο και για τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει το «Dancing With the Stars».

«Την αγαπώ πολύ… την ξέρω πολλά χρόνια», είπε για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Παλιότερα, λόγω συνθηκών, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Εγώ τη Σταματίνα την αισθάνομαι όπως την αισθανόμουν πάντα. Θέλω να είναι καλά, την έχω μέσα στην καρδιά μου και έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί. Από εκεί και πέρα, η τελευταία φορά την είδα ήταν στην Πάρο το καλοκαίρι, όπου έκανε διακοπές».

Σε ό,τι αφορά το σόου χορού, η Σκορδά αποκάλυψε πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση για την παρουσίασή του. «Εγώ κάνω τον σταυρό μου, γιατί έχουμε και φέτος δουλίτσα. Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πάλι πρωινό. Προς το παρόν δεν θέλω να χαραμίσω το Σαββατοκύριακο, που είναι ιερό για μένα και την οικογένειά μου, για να παρουσιάσω το Dancing ή για άλλη δουλειά», είπε.

Για τον «διάδοχό» της στο Mega Πέτρο Κωστόπουλο και το ενδεχόμενο να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν συνταγές. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει μάθει να δουλεύει με τον δικό του τρόπο. Ο Κωστόπουλος είναι έξυπνος και έμπειρος».