Ο Ronan Farrow, ο οποίος θεωρείτο το μόνο βιολογικό παιδί της Mia Farrow και του Woody Allen, μπορεί στην πραγματικότητα να έχει πατέρα τον… Frank Sinatra, όπως εξομολογείται η ίδια η μητέρα του σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Η Mia Farrow υπονόησε, μιλώντας στο περιοδικό, πως ο πατέρας του γιου της Ronan μπορεί να είναι ο πρώην σύζυγός της Frank Sinatra και όχι ο πρώην σύντροφός της Woody Allen.

Οι φήμες για τον πραγματικό πατέρα του Ronan, γράφει ο Guardian, τέθηκαν ευθέως στη Farrow, η οποία σήκωσε το γάντι και απάντησε «πιθανώς», όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο Sinatra.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Sinatra από το 1966 έως το 1968. Συνέχισαν σποραδικά να έχουν σχέσεις, και τα πρώτα χρόνια του δεσμού της με τον διάσημο σκηνοθέτη.

Λίγες ώρες μετά την αναφορά της Farrow, ο Ronan αντέδρασε με επιφύλαξη αλλά και χιούμορ και έγραψε στο Twitter: «Ακούστε, είμαστε όλοι ’πιθανώς’ παιδιά του Frank Sinatra».

Ο Ronan ήταν πέντε χρονών όταν έγινε ο πολύκροτος χωρισμός των γονιών του, μετά την ερωτική σχέση του Allen με την Soon-Yi Previn, την οποία η Farrow είχε υιοθετήσει με τον τότε σύζυγό της Andre Previn.

Μαζί με άλλα δύο παιδιά που είχαν υιοθετήσει η Farrow και ο Allen, ο 5χρονος τότε βρέθηκε στο επίκεντρο μιας σκληρής διαμάχης για την κηδεμονία τους και δεν είχε δει τον σκηνοθέτη πατέρα (;) του για πολλά χρόνια.

Πέρσι έγραψε την ημέρα του πατέρα στο Twitter: «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα. Ή όπως το λέμε στην οικογένειά μου, χαρούμενη ημέρα του κουνιάδου».

Ο Allen και η Soon-Yi Previn παντρεύτηκαν το 1997 κι έχουν δύο υιοθετημένες κόρες.

Ο Sinatra, που έφυγε από τη ζωή το 1998, θα ήταν περίπου 71 χρονών όταν έγινε η σύλληψη του Ronan.