Η Βάσω Λασκαράκη σε δυο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα πλήρως με την ιδέα. Μάλιστα, όπως δηλώνει, το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης δεν έδειξε αμέσως ότι είναι έγκυος και χρειάστηκε να κάνει άλλα δυο για να πειστεί.

«Δεν είναι ότι βγήκε αρνητικό, απλά έδειξε ότι είμαι έγκυος μετά από κανένα μισάωρο, ενώ στις οδηγίες έγραφε ότι έπρεπε να υπάρχει ένδειξη στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Το πιστεύαμε όμως ότι ήμουν έγκυος, οπότε έκανα ακόμα δυο για να επιβεβαιωθούμε. Ωστόσο, παρόλο που μέσα μου το ήξερα, όταν σιγουρεύτηκα ότι περιμένω παιδί, ήταν τόσο δυνατή η “πληροφορία” που πραγματικά ένιωσα το απόλυτο κενό», δήλωσε στο ΟΚ η ηθοποιός και συνέχισε: «Όταν άρχισα να συνέρχομαι από το σοκ, μ’ έπιασε νευρικό γέλιο. Το πιο αστείο ήταν ότι το ίδιο βράδυ ήμασταν καλεσμένοι με τον Γιάννη σε ένα δείπνο. Εκεί λοιπόν που όλοι γύρω μας μιλούσαν για την κρίση και την ανεργία, μας φαίνονταν όλα τόσο ασήμαντα.

Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα άρχισα να συνειδητοποιώ τι γίνεται, αν και για να είμαι ειλικρινής, δεν το πιστεύω ακόμα ότι θα γίνω μητέρα. Μπορεί να το νιώθω πια μέσα μου, όταν βλέπω την κοιλιά μου να κινείται, αλλά είναι τόσο μεγάλο το θαύμα της ζωής που δεν το χωράει το ανθρώπινο μυαλό».