Ο Stan μίλησε για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του η αναγνωρισιμότητα και δήλωσε ότι οι συνεργάτες του είναι αυτοί που τον έχουν μάθει να διαχειρίζεται διάφορες καταστάσεις.

Ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε στο περιοδικό People: «Επειδή είμαι 100% ειλικρινής, αν πω ότι έχω γίνει πιο φλώρος λόγω του επαγγέλματος που κάνω, θα είναι ψέματα. Νομίζω πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Πολλές φορές, μάλιστα, με καταπιέζει που δεν μπορώ να απαντήσω σε κάποιον πιο αυθόρμητα όταν με αδικεί. Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν οι συνεργάτες μου, που με έχουν μάθει να κοντρολάρω ορισμένα πράγματα και να μην τα αφήνω να με αγγίζουν».

Όσον αφορά το αν του έχει στερήσει κάτι η αναγνωρισιμότητα, ο Stan είπε: «Το μοναδικό πράγμα που μου έχει στερήσει η αναγνωρισιμότητα είναι το να έχω μια χαλαρή και άνετη προσωπική ζωή. Όταν πήγαινα στο σχολείο και είχα μια σχέση, δεν μου άρεσε να το ξέρει ο κόσμος. Ήθελα να το κρατάω για μένα. Φαντάσου αυτό το πράγμα σήμερα να συμβαίνει στο μέγιστο βαθμό. Δεν νιώθω άνετος να χαλαρώσω και να βγω έξω με τους φίλους μου, να πάω κάπου που να έχει πολύ κόσμο και να μπω κι εγώ στο πλήθος».