Μία δεύτερη ευκαιρία αποτελεί για την Κατερίνα Στανίση το διαφημιστικό σποτάκι με την νονά, που κάποιοι αγαπούν και κάποιοι μισούν. Σε συνέντευξή της στην Real News, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι έχασε όλα της τα χρήματα από το κούρεμα!

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει, τα έχασα όλα. Ό,τι είχα και δεν είχα. Έμεινα στον άσσο, μου τα είχαν κάνει όλα ομόλογα και τα έφαγε η τράπεζα. Εγώ χρηματιστήριο δεν ξέρω να παίζω, αυτοί τα παίξανε. Εγώ ήξερα ότι τα λεφτά είναι σταθερά, κλειστά… Εγώ δεν τα ήξερα αυτά. Ηταν ένα αρκετά σεβαστό ποσό», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στανίση.

Όπως πρόσθεσε, τώρα ξεκινάει από την αρχή: «είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς πολλές φορές από την αρχή, γιατί δεν είμαι 20 χρονών».

«Ως λαϊκή τραγουδίστρια και ως λαϊκός άνθρωπος θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Μεγάλωσα σε λαϊκή γειτονιά στη Νάουσα. Βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα με τη δουλειά μου, καλυτέρεψε η ζωή μου, αλλά καλώς ή κακώς παρέμεινα ένας άνθρωπος καθημερινός», απαντά η τραγουδίστρια, όταν την ρωτούν για τα «πυρά» που δέχεται λόγω του γνωστού διαφημιστικού.

Τέλος, επισημαίνει πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες και έντονα φλερτ αλλά δεν έχει κλείσει σαν γυναίκα. «Δεν έχω κλείσει σαν γυναίκα. Κρατιέμαι ακόμη και υπάρχει επιτυχία μεγάλη και ιδιαίτερα στους μικρότερους» δηλώνει και τονίζει πως είναι ένας απλός άνθρωπος και θέλει ο κόσμος να την αγαπά για τον χαρακτήρα της, ως Κατερίνα.