Μπορεί η γνωριμία του Σταύρου Νιάρχου με την πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας να γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον νεαρό γόνο να κάνει βόλτα με μοντέλο στην διάσημη 5η λεωφόρο

Άρα, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. Αυτό ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ονόματος, οικογένειας και τραπεζικών λογαριασμών. Ο Σταύρος Νιάρχος απέδειξε ότι παρά το αυστηρό πρωτόκολλο , ξέρει να υποστηρίζει τον τίτλο του play boy ακόμη και αν μια πριγκίπισσα, όπως η Μαντλίν της Σουηδίας, τον έχει βάλει στο μάτι.

Ετσι, παρά τα μονόστηλα των New York Times που θέλουν την γνωριμία μεταξύ του γόνου και της Μαντλίν να εξελίσσεται σε καυτό ειδύλλιο, αυτό δεν εμπόδισε τον νεαρό Νιάρχο, να κάνει βόλτα πριν λίγες ημέρες απολαμβάνοντας την συντροφιά μιας άκρως εντυπωσιακής κοπέλας που είναι μοντέλο. Το εκπληκτικό είναι ότι ο γόνος όχι μόνο δεν κρύφτηκε αλλά και περπάτησε στην πολυσύχναστη 5η λεωφόρο βγάζοντας την διαχυτικότητά του σε κοινή θέα.

Κατά κακή του τύχη , Αμερικανός φωτογράφος πέτυχε κυριολεκτικά λαυράκι όταν κάνοντας την βόλτα του στον πιο ακριβό δρόμο της Νέας Υόρκης ( έχοντας την μηχανή ανά χείρας) πέτυχε τον άτακτο Σταύρο Νιάρχο να περπατά συνομιλώντας τρυφερά με την νεαρή καλλονή της πασαρέλας.

« Η Πάρις Χίλτον , η Κέιτ Ολσεν και τόσες άλλες λολίτες που πέρασαν από την ζωή του άφησαν στην καρδιά του στο στίγμα τους. Τελικά ο Νιάρχος δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν την κατηγορία γυναικών. Εχει την απιστία στο αίμα του» σχολίασαν με πικάντικό τρόπο τα Αμερικάνικα ταμπλόϊτ.

Εκαναν λόγο μάλιστα και για άλλες λεπτομέρειες. Ότι παρά το γεγονός ότι η Μαντλίν βρισκόταν και αυτή στην Νέα Υόρκη ο Νιάρχος και η νεαρή μοντέλα πήγαν για φαγητό σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της Νέας Υόρκης. Οσο για την τρίτη διάδοχο του Σουηδικού θρόνου; Προς το παρόν εκείνη σφυρίζει αδιάφορα.
« Όταν το οικόσημο συναντά το χρήμα , η σχέση μόνο αίσιο τέλος μπορεί να επιφυλάσσει» σχολιάζουν με νόημα οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι.

Κεραυνοβόλος έρωτας στις Σπέτσες

Η πρώτη γνωριμία μεταξύ του Σταύρου και της Ματλίν έγινε τον Αύγουστο , στις Σπέτσες , στον γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλαντνίκ. Φήμες ήθελαν τον Σταύρο να πήγε στο μυστήριο με βαριά καρδιά. Ο νεαρός γόνος αποφεύγει τέτοιου τύπου κοινωνικές εκδηλώσεις αφού ούτε τα στημένα τον συγκινούν , ούτε του αρέσει να πετάει τα τζην και τα tee sirts για ένα κοστούμι. Η οικογένεια όμως έτυχε να βρίσκεται στο ιδιωτικό τους νησί, την Σπετσοπούλα και κατόπιν πίεσης του πατέρα του, είπε τελικά το «ναι».

Κάτι που σαφώς, δεν το μετάνιωσε. Μεταξύ αρκετών ποτηριών κρύας σαμπάνιας και γκουρμέ γεύσεων από το «Εκάλη κλάμπ» οι δυό νέοι αφού έκαναν τις αρχικές συστάσεις συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Ηταν η πρώτη φορά που ο Σταύρος ξέφευγε από εκκεντρικές παρτενέρ τύπου Πάρις Χίλτον , αφιερώνοντας χρόνο σε δεσποινίδα αριστοκρατικής καταγωγής. Αλλά και η Ματνλίν , χάρη στην γνωριμία αυτή, ξαναβρήκε το χαμόγελό της.

Αυτό το καλοκαίρι επρόκειτο να παντρευτεί τον δικηγόρο Jonas Bergstrom , όμως παρά τις προετοιμασίες και τις δημόσιες ανακοινώσεις που είχε κάνει το ζευγάρι , ένα σκάνδαλο αρκούσε να βάλει τέλος σε όλα. Ο Σουηδικός τύπος άρχισε να βοά ότι ο ξανθός αλλά καθόλου κρυοαίματος δικηγόρος βρέθηκε στο κρεβάτι με μια φοιτήτρια. Τα σχόλια ήταν πέραν του δέοντως πικάντικα για να μπορέσει να τα αντέξει ένα καθώς πρέπει παλάτι.

Στη συνέχεια του άρθρου του Πρώτου Θέματος φαίνεται ότι η αρχική γνωριμία μεταξύ Νιάρχου και Μαντλίν, μπορεί να έγινε σε ελληνικό νησί, η συνέχεια όμως επρόκειτο να γραφτεί στην Νέα Υόρκη. Σε ένα από τα διάσημα στέκια της πόλης. Ο πάμπλουτος γόνος απολάμβανε κοκτέιλ με φίλους του την ώρα που η Μαντλίν έδινε στον ίδιο χώρο το παρόν ενισχύοντας τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του ιδρύματος «World Childhood Foundation». Μια τυχαία συνάντηση , η εμφανής χημεία και το τετ α τετ ραντεβού δεν άρχισε να έρθει. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι καιρό είχαν να δουν την πριγκίπισσα τόσο ευδιάθετη.

Αλλά και η οικογένεια Νιάρχου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Ο Φίλιππος Νιάρχος είχε διαμηνύσει στον γιό του ότι ή αλλάζει παρέες και ζωή, ή κόβονται οι υψηλές παροχές επιτόπου. Πρωτοσέλιδα με ξέφρενα πάρτι, καταχρήσεις και κορίτσια αμφιβόλου ήθους δεν ταιριάζουν στην οικογένειά τους. Πλατιά χαμόγελα και στο Σουηδικό παλάτι. Μετά το σοκ που υπέστη το οικόσημο του Γκουστάβου με τον γάμο της πρωτότοκης κόρης Βικτόριας ,με τον γυμναστή της , ένας Νιάρχος είναι σαφώς περισσότερος ευπρόσδεκτος.

Θα διαλέξει το στέμμα ή την ομορφιά;

Από ότι φαίνεται ο άτακτος Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Την μικρότερη κόρη του Βασιλιά Γκουστάβου και της βασίλισσας Σίλβια της Σουηδίας και ενός μοντέλου που κάνει καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. « Διάλεξα το Λονδίνο γιατί ήθελα να ζήσω σαν ένα φυσιολογικό κορίτσι της ηλικίας μου , μακριά από τους Σουηδούς παπαράτσι που με κυνηγούσαν από παιδί» εκμυστηρεύτηκε η Μαντλίν την εποχή που πήγε στο Λονδίνο για σπουδές. «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να σε περιμένουν καθημερινά άγνωστοι άνθρωποι στην πόρτα του σπιτιού σου». Τραγική ειρωνεία.

Χάρη στο ερωτικό τρίγωνο του Σταύρου Νιάρχου , η Μαντλίν, βρέθηκε πάλι στο μάτι του κυκλώνα. Θα επικρατήσει η ίδια ή το μοντέλο; Φωτογράφοι την παρακολουθούν για το τι μέλει γενέσθαι.
Αν και κάποιοι λένε ότι η 12η θέση με τις πιο περιζήτητες γαλαζοαίματες που της έδωσε το περιοδικό Forbes της χαρίζουν σίγουρα ένα προβάδισμα