Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για το γάμο της, αποκαλύπτει πως τον φαντάζεται και δηλώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλάψει. Απαντώντας στην ερώτηση αν έχει βρει τον άνθρωπο που θα τους παντρέψει, η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Δεν ξέρω ποιος θα είναι ακόμα. Είναι αλήθεια ότι από τότε που μαθεύτηκε ότι θα παντρευτούμε με τον Κρατερό, είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να μας τιμήσουν αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα κι αυτό γιατί δεν έχουμε μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. Άσε που είναι πολύ δύσκολο».

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ» σχετικά με το αν θα κλάψει στο γάμο της τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην κλάψω στο γάμο μου! (Γελάει). Εδώ πήγα στο γάμο ενός φίλου μου πριν από λίγες μέρες και έκλαιγα και από μέσα μου κι έλεγα: «Χριστέ μου, τι έχει να γίνει στο δικό μου γάμο! Και μόνο που ακούω το “Σήμερα γάμος γίνεται” κλαίω, πόσο μάλλον να είμαι σπίτι μου με τους δικούς μου ανθρώπους».

Αναφερόμενη στο πως φαντάζεται εκείνη τη στιγμή είπε: «Χαρούμενη. Μη σκεφτείς ότι έχω φανταστεί πως θα είναι το νυφικό μου ή οι μπομπονιέρες. Το μόνο που έχω σκεφτεί, όπως έχω ξαναπεί, είναι ότι θέλω να χορέψω με τον πατέρα μου το “Μήλο μου κόκκινο” και να με συνοδεύσει μαζί με τη μητέρα μου στην εκκλησία».