«Δεν θέλω να ψηφίζω πια για να τιμωρήσω τους αχρείους»

Με τι κριτήριο θα ψηφίσει η Πέγκυ Σταθακοπούλου


LIFESTYLE
16:29
29/05/2012
«Δεν θέλω να ψηφίζω πια για να τιμωρήσω τους αχρείους»
4
loading

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της αν θα ψηφίσει στις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θα ψηφίσει αν και δεν θέλει γιατί νιώθει απογοητευμένη με όσα έχουν συμβεί στην χώρα μας.

«Ναι, θα ψηφίσω. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να ψηφίζω πια, για να τιμωρήσω τους αχρείους, ούτε θέλω επίσης να ψηφίζω το κόμμα που θα προκαλέσει στην ζωή μου και στην χώρα μου το λιγότερο κακό. Δυστυχώς τα κόμματα δεν με έχουν πείσει, ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για τη χώρα από ότι για το καλό των συμφερόντων τους», δήλωσε στην εφημερίδα Metro.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Duke

  Σωστή. Όπλο η ψήφος μας.

 2. avatar kiekeboe

  βασικός θεσμός της Δημοκρατίας είναι οτι δεν αποκαλύπτουμε ποτέ τις πολιτικές μας πεποιθήσεις και ουδέποτε αναφέρουμε τι θα ψηφίσουμε........άψογα το χειρίστηκε το ερώτημα η κυρία .....αφησε να εννοηθεί οτι θα ψηφίσει όμως....η αποχή είναι έγκλημα ρε παιδιά προς τον εαυτόν σας .....ριχτε εκειδαπερα ενα ψηφοδέλτιο με την ταυτότητα σας αυτόν που θέλετε .......δηλαδή ανέχεστε να σας κυβερνάει αυτος που ψηφίσανε κάποιοι άλλοι ???

 3. avatar Boo

  μην πηγαινεις με ημίμετρα καλή μου, ψηφίζεις συριζα για ολοκληρωτική και σίγουρη καταστροφη! μη σου φενεται περίεργο, όλο το πασοκ τον ψηφίζει!!

 4. avatar denise.l

  1. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι ηθοποιός και μάλιστα από τις καλές. Το ότι δεν την βλέπεις στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
  2. Οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης που έχει δικαίωμα ψήφου σε αυτή τη χώρα ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ. Το στυλάκι "απολιτίκ" και η πάρτη του καθενός είναι από τους λόγους που μας οδήγησαν εδώ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει