Αν και η σχέση τους έχει ήδη κλείσει χρόνο η μαύρη καλλονή και κάτοχος του όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Monster’s Ball, Halle Berry και ο γάλλος ηθοποιός Olivier Martinez, δείχνουν ακόμα πολύ ερωτευμένοι.

Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν σε μια πρωινή βόλτα στη Μαγιόρκα όπου κάνουν διακοπές.

Οι δύο ηθοποιοί περπατούσαν χέρι-χέρι, αγκαλιάζονταν και μιλούσαν τρυφερά ο ένας στον άλλο. Μετά το περπάτημα στην πρωτεύουσα του γνωστού τουριστικού θέρετρου κάθισαν σε μια καφετέρια για να χαλαρώσουν.

Η 45χρονη Halle δείχνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Olivier Martinez. Στη διάρκεια της συζήτησης τους έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες η Halle που πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός ήταν μοντέλο και είχε αναδειχθεί νικήτρια σε διαγωνισμούς ομορφιάς, διατηρεί τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα που την έκανε γνωστή. Όλοι θυμούνται τη σκηνή με το μαγιό από την ταινία του James Bond “Die Another Die”, στην οποία η Halle κόβει την ανάσα βγαίνοντας από τη θάλασσα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι στα γυρίσματα της ταινίας Dark Tide.Παρότι η ταινία έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, η εταιρεία παραγωγής αναβάλλει συνεχώς την ημερομηνία έναρξης της προβολής στις αίθουσες γιατί το τρέιλερ πήρε αρνητικές κριτικές και χλευάστηκε από τους κριτικούς.