Τελειωμό δεν έχει η ιστορία που ξεκίνησε από τη χορεύτρια που έκανε τις δύσκολες σκηνές για την Natalie Portman στο «Μαύρο Κύκνο»! Η μπαλαρίνα Sarah Lane δήλωσε ότι έκανε το 95% των σκηνών, η εταιρία παραγωγής έβγαλε ανακοίνωση στηρίζοντας την ηθοποιό, που βραβεύτηκε κιόλας με όσκαρ για το ρόλο της ως μπαλαρίνα, και η κόντρα καλά κρατεί.

Αρχικά, τόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας, Darren Aronofksy, όσο και η συμπρωταγωνίστριά της στήριξαν την Natalie Portman, μη θέλοντας όμως να σχολιάσουν περαιτέρω την ιστορία. Τελικά ο σκηνοθέτης αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, ώστε να πει τη δική του γνώμη. «Η Natalie ίδρωσε πάρα πολύ για να καταφέρει να δώσει μια τόσο έντονη σωματική και συναισθηματική εμπειρία. Αυτή χόρεψε στις σκηνές που είδατε και δεν χρησιμοποιήσαμε κανένα ψηφιακό κόλπο».

Ολοκληρωμένη απάντησε ήρθε όμως και από τη Μila Kunis. «Η Natalie χόρευε σαν τρελή. Ήταν απόλυτα ειλικρινής σε αυτά που μπορούσε και αυτά που δεν μπορούσε να κάνει. Δεν το αρνούμαστε αυτό. Αλλά το σίγουρο είναι ότι χόρεψε σε κάθε δευτερόλεπτο που της αναλογούσε».