Η ζωή του Νικόλα Ράπτη έχει αποκτήσει νέους ρυθμούς από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του, Εμμανουέλα, υποδέχθηκαν την κόρη τους. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας, αλλά και σε έναν προσωπικό αγώνα που δίνει εδώ και καιρό, ζητώντας τη βοήθεια ειδικού.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στην απόφασή του να επισκεφθεί ψυχολόγο για να διαχειριστεί τη σχέση του με το φαγητό, ο Νικόλας Ράπτης δεν κρύφτηκε πίσω από λέξεις, περιγράφοντας την κατάσταση ως μια διαρκή δοκιμασία.

«Νομίζω πως είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ. Θέλει μεγάλο εσωτερικό πόλεμο, νομίζω ότι πολλοί “πολεμούν” όπως λέμε με τα παιδιά στην εκπομπή, είναι ένας συνεχής αγώνας», εξομολογήθηκε.

Οι επαγγελματικές αποφάσεις και ο ρόλος του πατέρα

Η γέννηση της κόρης του φαίνεται πως λειτουργεί ως καταλύτης για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην καριέρα του. Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως η ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του τον ωθεί στην επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων του.

«Τώρα με το παιδί είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και τη δουλειά, οπότε πιστεύω του χρόνου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Πρέπει να το φτιάξω αυτό. Στεναχωριέμαι. Τώρα έχουμε αρχίσει και επικοινωνούμε κιόλας αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ραδιόφωνο και ο απολογισμός της σεζόν

Παράλληλα, ο Νικόλας Ράπτης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στο ραδιόφωνο, επισημαίνοντας την ένταση με την οποία εργάζονται όλο αυτό το διάστημα. Όπως εξήγησε, η στιγμή των τελικών αποφάσεων δεν έχει έρθει ακόμα.

«Πρέπει να γίνει ένας απολογισμός στο τέλος της σεζόν, η αλήθεια είναι ότι οι μηχανές δουλεύουν στο κόκκινο», σημείωσε.