Για τη νέα του παράσταση μίλησε ο Γιώργος Λάγιος στην εκπομπή «Buongiorno», ενώ αναφέρθηκε και στην τοξικότητα στις σχέσεις.

«Παίζεται στο θέατρο Αλίκη η παράστασή “Έρωτας και Χάος”, είναι η συνέχεια του ζευγαριού που πλέον συγκατοικεί. Πραγματεύεται την συγκατοίκηση του ζευγαριού και ζητήματα που προκύπτουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Γιώργος Λάγιος είπε στη συνέχεια: «Υπήρξα τοξικός στις σχέσεις μου, ήμουν πολύ χειριστικός, τη χρησιμοποιούσα πολύ σαν εργαλείο χειριστικότητας. Το να υποτιμήσεις ή να χειραγωγήσεις έναν άνθρωπο είναι μια μορφή ψυχολογικής βίας. Πρέπει να ποινικοποιηθεί»

Ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε επίσης: «Είχα μια τηλεοπτική πρόταση αλλά δεν μου άρεσε η καθοδήγηση από το ακουστικό στο αυτί. Ανυπομονώ να δω την εκπομπή της Παπίλα.

Θέλω να δω αν θα τσακωθεί βαθιά και πυρηνικά. Η συνεργασία μου με την Παπίλα ήταν σαν ένας καφές που ήθελε και άλλη ζάχαρη».