Ο Θέμης Γεωργαντάς φιλοξένησε στην εκπομπή του After Dark τη Ρούλα Κορομηλά το βράδυ της Παρασκευής όπου η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στην πολυετή τηλεοπτική της καριέρας εξηγώντας τους λόγους που δεν ασχολείται με αυτά.

Αναλυτικότερα η Ρούλα Κορομηλά παραδέχτηκε αρχικά πως «στην αρχή, που δεν υπήρχε το διαδίκτυο, υπήρχαν οι εφημερίδες που διαβάζαμε εκεί τα «καμώματα» μας ή τα μη «καμώματα» μας, τα ευφάνταστα, αυτά που έφτιαχναν κάποιοι άνθρωποι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Εκεί, λοιπόν, υπήρχαν κάποια πράγματα τα οποία δεν με αντιπροσώπευαν και δεν ίσχυαν. Υπήρξαν επίσης και κάποιες κριτικές, γιατί τότε δίναμε πολλή σημασία στην κριτική των ειδικών ανθρώπων που έγραφαν στα περιοδικά και στις εφημερίδες, που ήταν «καταπέλτης» για διάφορα πράγματα τα οποία αφορούν έναν άνθρωπο που κάνει τηλεόραση, όπως και οποιαδήποτε δουλειά, να ξέρει αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των άλλων συνανθρώπων του».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλει να ακούσει ένα μπράβο αλλά θέλει και να ακούσει μια κριτική που να τον βοηθήσει να βελτιωθεί, όχι να του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και ανασφάλειες και να τρέχει να δικαιολογεί πράγματα που δεν ισχύουν. Εννοείται ότι τα έπαιρνα της μετρητής και κάθε κριτική την παίρνω της μετρητής όταν είναι to the point. Σήμερα, επειδή ξέρω πως γίνεται το παιχνίδι αυτό, ίσως τα έχω απλοποιήσει αλλά στις αρχές, που ξεκινάς, όταν σε καθυβρίζουν ή σου γράφουν αρνητικά πράγματα, σαφώς και μαζεύεσαι και προβληματίζεσαι».

Τότε ήταν που ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρώτησε την καλεσμένη του, «θυμάσαι κάτι συγκεκριμένο που θες να το μοιραστείς ή όχι; Έναν τίτλο, για παράδειγμα, που ήταν εξωπραγματικός, σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

«Ήταν τόσοι πολλοί οι τίτλοι. Δεν το παρακάμπτω και δεν υπεκφεύγω, ειλικρινά στο λέω. Ήταν τόσοι πολλοί οι τίτλοι που δεν θυμάμαι και δεν θέλω να τους θυμάμαι. Δεν αξίζει τον κόπο. Αποφάσισα, γι’ αυτό με βλέπεις και χαλαρή τα τελευταία χρόνια, ότι δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέται ένας άνθρωπος για πράγματα που δεν ισχύουν και δεν τον αφορούν. Που γράφονται για να γράφονται και λέγονται για να λέγονται. Δεν πρέπει να τον απασχολεί η γνώμη κάποιων ανθρώπων οι οποίοι είναι γεμάτοι από δηλητήριο εμπάθειας. Δεν με ενδιαφέρει ένας εμπαθής άνθρωπος και η τοξικότητα, που υπάρχει και τώρα στο διαδίκτυο, εμένα δεν με ακουμπάει πλέον» αποκρίθηκε η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.