Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Καλομοίρα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τις ανάγκες της εκπομπής «Happy Day».

Η Καλομοίρα αποκάλυψε τι έκανε τα λεφτά που κέρδισε από το «Fame Story», αλλά και τα μηνύματα που έστελνε μοντέλο από την Ελλάδα στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

«Τα χρήματα που κέρδισα από το Fame Story τα περισσότερα τα έδωσα στους γονείς μου για να τους βοηθήσω» αποκάλυψε αρχικά η Καλομοίρα και πρόσθεσε: «Δεν αγοράζω επώνυμα ρούχα. Χαλάω λεφτά στο φαγητό, στο ωραίο κρασί και στο μασάζ. Με τη διατροφή παλιότερα αγχωνόμουν πάρα πολύ, έχω κάνει όλες τις διατροφές, και έχω υπάρξει σε όλα τα κιλά. Ένιωθα τύψεις για κάτι που έτρωγα. Αυτό έχει σταματήσει. Πλέον κάνω κάθε μέρα 20 λεπτά γυμναστικής».

Oσο για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, σημείωσε: «Σαν μαμά δεν είμαι πολύ αυστηρή. Ο Γιώργος κάνει τον αυστηρό στο σπίτι και τον ακούμε όλοι. Κι εγώ. Η σχέση μας με τον Γιώργο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον χρειάζομαι και εκείνος χρειάζεται εμένα. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε γιατί κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας, κορίτσια με καταλαβαίνετε. Είναι το αφεντικό στο σπίτι. Όταν έρχεται ο Γιώργος στο σπίτι κάνω κωλουτούμπες. Πρέπει. Είναι σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου. Εγώ ζηλεύω πιο πολύ από εκείνον. Του έστελνε μηνύματα ένα μοντέλο από την Ελλάδα. Δε θα πω ονόματα. Δεν της μιλάω πολύ τώρα. Έχω κρατήσει απόσταση. Με πείραξε. Τρελάθηκα».