Μετά την αναβολή της συναυλίας τους στo Orange Vélodrome της Μασσαλίας το Σάββατο(25.05), ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η E Street Band αναβάλλουν δύο ακόμη σταθμούς της ευρωπαϊκής τους περιοδείας «κατόπιν ιατρικής εντολής» αφού ο Αμερικανός ρόκερ συνεχίζει να έχει «προβλήματα με την φωνή του».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στους λογαριασμούς του τραγουδιστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «μετά και των νέων εξετάσεων οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Σπρίνγκστιν δεν πρέπει να τραγουδήσει για τις επόμενες δέκα ημέρες».

Έτσι αναβάλλεται η συναυλία στο Airport Letnany στην Πράγα που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου και οι δύο εμφανίσεις (1-3 Ιουνίου) στο San Siro Stadium στο Μιλάνο.

Σημειώνεται ότι η ευρωπαϊκή τους περιοδεία ξεκίνησε στις 5 Μαΐου από το Principality Stadium στο Κάρντιφ της Ουαλίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου, όταν θα επισκεφθούν το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

«Οι νέες ημερομηνίες για αυτές τις συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο Μπρους αναρρώνει καλά και μαζί με την E Street Band ανυπομονούν να συνεχίσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία τους σε γήπεδα στις 12 Ιουνίου στη Μαδρίτη, στο υπέροχο Civitas Metropolitan», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο διάσημος καλλιτέχνης, ανέβαλε πολλές συναυλίες στη Βόρεια Αμερική καθώς αντιμετώπιζε έλκος στομάχου. Ωστόσο τις αναπλήρωσε με νέες ημερομηνίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν νωρίτερα φέτος.

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στα βραβεία Ivor στο Λονδίνο αναφερόμενος στα προβλήματα με την φωνή του σημείωσε με χιούμορ ότι οφείλονται σε μια υπαίθρια συναυλία που πραγματοποίησε το προηγούμενο βράδυ, σύμφωνα με το Variety.

Πηγή: ΑΠΕ