Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, Μαρία Μπακοδήμου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για τον πρώην τηλεοπτικό της παρτενέρ, Φώτη Σεργουλόπουλο, και το ενδεχόμενο να βρεθούν και πάλι μαζί στο μέλλον.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη, και σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης.

Φέτος νιώθω ότι έχεις ακόμα μεγαλύτερη άνεση να σχολιάσεις κάτι που σε ενοχλεί.

Νομίζω ότι πάντα το έκανα. Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα πλέον που να αξίζουν ένα αυστηρό σχόλιο. Σκέψου τι θα λέγαμε στο ΦΜ και πριν, στο Tv Tiglon δεν βάζαμε φρένο.

Εσύ βέβαια είχες αναπτύξει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μια τηλεοπτική χημεία που έγραψε ιστορία.

Ήταν ένα σοβαρό ταίριασμα.

Δεν θα μπορούσαμε να το ξαναδούμε ποτέ;

Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε.

Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας τον σκοπό που έχει στη ζωή του.