Για το bullying που δεχόταν ως μαθήτρια μίλησε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

«Ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα… Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούργιο περιβάλλον, όπου δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ προστατευτικοί. Νομίζω όμως ότι, επειδή δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, κάπως με είχαν παραγκωνίσει» είπε το μοντέλο στην εκπομπή εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν ο μπαμπάς μου και η μαμά μου υπερωρίες. Να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές» περιέγραψε.

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί. Αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μην βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους» κατέληξε  Έβελυν Καζαντζόγλου.