Ο Τζον Τραβόλτα θέλησε να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντα γιου του, Τζετ, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Τζετ Τραβόλτα «έφυγε» από τη ζωή το 2009 σε οικογενειακό ταξίδι στις Μπαχάμες, όταν χτύπησε το κεφάλι του μέσα στο μπάνιο μετά από επιληπτική κρίση. Ο γιος του Τζον Τραβόλτα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας: είχε αυτισμό, επιληπτικές κρίσεις και σύνδρομο Καβασάκι.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία δίπλα στην σύζυγό του, Κέλι Πρέστον, η οποία πέθανε στις 12 Ιουλίου του 2020, και τον αγαπημένο τους γιο. «Χρόνια πολλά Τζέτι μου – δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο αιφνίδιος θάνατος του γιου του Τζετ στις 2 Ιανουαρίου του 2009 και η τραγική απώλεια της συζύγου του, Κέλι, στις 12 Ιουλίου 2020 ήταν πολύ δυνατά χτυπήματα της μοίρας για τον Τζον Τραβόλτα. Η σύζυγός του, Κέλι, πέθανε σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο. «Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Κέλι έχασε τη διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών» είχε σημειώσει ο ηθοποιός στο Instagram.

O Τζον Τραβόλτα έχει δύο παιδιά: την 24χρονη Έλα, και τον 13χρονο Μπέντζαμιν.