Η Μαρία Κανελλοπούλου έδωσε μια κοινή συνέντευξη με τη Ναταλία Δραγούμη και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς του Mega «Μάνα είναι μόνο μία».

Ανάμεσα σε όσα είπαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός Μαρία Καννελοπούλου θυμήθηκε και μια ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου, που τη συγκίνησε.

Η ηθοποιός περιέγραψε την αντίδραση της Μαίρης Χρονοπούλου, όταν είχε πέσει θύμα ληστείας και ξέσπασε σε κλάματα. «Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη, ακόμα κλαίω με αυτό. Ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έξοδα και πήγα και αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Όταν θα πληρωνόμουν το πρώτο επεισόδιο, ήταν και η πρώτη δόση του αυτοκινήτου. Πήρα τον φάκελο με τα χρήματα και μου τον έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ» περιέγραψε η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Πήγα στο γύρισμα και έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες με φώναξε η Μαίρη στο καμαρίνι της. Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτί, το οποίο το έχω ακόμα, και μέσα ήταν τα λεφτά που μου έκλεψαν. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι “αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, αλλά όλους όσοι είναι εδώ και σε αγαπάνε”» πρόσθεσε η ηθοποιός και συγκινήθηκε διηγώντας το περιστατικό.