Για το φλερτ που δέχτηκε από τον σχεδιαστή μόδας, Roberto Cavalli, αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του «J2US».

«Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω» σημείωσε η Καίτη Γαρμπή για τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου σε ηλικία 83 ετών.

«Αυτό που φοράω είναι Roberto Cavalli, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος» είπε η Καίτη Γαρμπή, η οποία γνώριζε προσωπικά τον διάσημο σχεδιαστή μόδας και βασιλιά του animal print.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σπίτι του σχεδιαστή, λέγοντας ότι: «Είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει».

Το «αντίο» της τραγουδίστριας στον σχεδιαστή

Η Καίτη Γαρμπή, μετά την είδηση του θανάτου του διάσημου σχεδιαστή μόδας, Roberto Cavalli, δημοσίευσε στο Instagram της μια κοινή τους φωτογραφία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ένα κλικ από τη φωτογράφηση που κάναμε για το “L´Officiel” με τον Roberto Cavalli το 2002. Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και όλη την ομάδα και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαίνει βόλτα πιλοτάροντας το ο ίδιος. Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί, θυμάμαι ένα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ίδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι… Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής».