Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκαν Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στην κυπριακή τηλεόραση.

Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε από καρδιάς για την μακροχρόνια φιλία με τον αείμνηστο συνάδελφο της, Μηνά Χατζησάββα.

Πιο συγκεκριμένα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη εκμυστηρεύτηκε πως «o Μηνάς ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Όταν συναντηθήκαμε το 1983 ήμασταν πάρα πολύ νέοι, είχαμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμουν 25, εκείνος 35. Ήμασταν σαν αδέρφια, είχαμε μία εκπληκτική σχέση παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες. Τέτοιο δώσιμο και σκηνική εντιμότητα. Από μικρό κορίτσι μπήκα στο θέατρο με ιδανικές συνθήκες».

«Όλες αυτές οι συνεργασίες μας έφερναν και πιο κοντά. Μεγαλώνοντας και εξελισσόμενοι και οι δυο ωριμάζαμε παράλληλα. Όταν συναντιόμασταν μετά από χρόνια ήταν σαν να μην είχε περάσει μία ημέρα. Είχαμε αποκτήσει αυτές τις βάσεις αυτής της χημείας που ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου»

«Η απώλειά του με σημάδεψε, με συγκλόνισε. Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα με μεγάλη νοσταλγία και να είναι καλά εκεί που είναι» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha Κύπρου.