Με άκρως εξομολογητική διάθεση, η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης (02/04) και αναφέρθηκε σε όλα.

Η ηθοποιός θυμήθηκε την στιγμή που βίωσε την απώλεια του πρώτου της συζύγου και εξομολογήθηκε πόσο την στιγμάτισε.

«Ήταν πολύ ωραίος ηθοποιός. Πέθανε 34 χρονών. Έχω ζήσει πολλά. Ήμασταν 10 χρόνια παντρεμένοι. Μεγάλο χαστούκι. Το χαστούκι δεν είναι τίποτα. Πέθανε πρώτα ο πατέρας μου, που τον λάτρευα και μετά από λίγα χρόνια ο άντρας μου. Πολύ ξαφνικά και οι δύο από το ίδιο πράγμα, καρδιά. Τότε ήταν τρέλα. Νομίζω ότι για ένα διάστημα… έφυγε και δεν ξέρω πώς το μάζεψα. Κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν. Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του. Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα» εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

«Είχα ανοίξει μπουτίκ ρούχων εκτός Αττικής… Πείνα»

«Ήταν πολύ δύσκολα μέχρι τα 45 μου που έπαιξα στις Τρεις Χάριτες. Η ζωή μου μέχρι τότε ήταν πολύ δύσκολη. Έκανα θέατρο αλλά είχα και παιδί», είπε η Νένα Μεντή και εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Άφησα το θέατρο 5 χρόνια και πήγα και άνοιξα ένα μαγαζί εκτός Αθήνας, μπουτίκ με είδη δώρων, στο Πόρτο Χέλι. Αλλά μετά δεν ήθελα να είμαι εκτός Αθήνας. Δεν είχα δουλειά, είχα αφήσει το θέατρο γιατί είχα χτυπήσει πολύ ψηλά με μια φιλο-εργασιακή μεγάλη απογοήτευση».

«Δεν ήξερα να κάνω κάτι άλλο εκτός από το θέατρο. Τι να έκανα για να επιβιώσω. Κι όταν έκανα παιδί, πολύ δύσκολα έως πείνα. Αλλά δεν παραιτούμαι εύκολα», ανέφερε η Νένα Μεντή.

«Ως γριά είμαι πάρα πολύ καλή»

«Με βλέπω καλά, πολύ καλά. Όχι από γκρέμισμα του δέρματος ή της ρυτίδας που υπάρχει. Υπήρξα πολύ νόστιμη στα νιάτα μου. Ως γριά είμαι πάρα πολύ καλή. Κανένας μας δεν θέλει να γεράσει και δεν είναι μόνο η μούρη, είναι και το κορμί. Είναι όλο το πακέτο. Πας στη θάλασσα και λες… ας μην έχει και κόσμο, δεν χρειάζεται», είπε γελώντας η Νένα Μεντή σχετικά με την σχέση της με το χρόνο.

«Τα ξέρεις όλα αυτά και τα αντιμετωπίζεις με έναν σαρκαστικό, με ένα γήινο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή.