Ένα μοντέλο του Playboy κατάφερε να διχάσει τους ακολούθους της στο Instagram με την επιλογή των ρούχων της, όταν επισκέφθηκε πάρκο της Disney.

Η 35χρονη Ζανάινα Πραζέρες με καταγωγή από τη Βραζιλία ήταν εξώφυλλο σε πρόσφατη έκδοση στο Playboy της Νορβηγίας και έχει πάνω από 60.000 στο Instagram, τους οποίους δεν αφήνει καθόλου παραπονεμένους με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο.

Όμως από χθες δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων λόγω των ρούχων που έβαλε σε οικογενειακό πάρκο της Disney, όπου φορούσε ένα στενό μακρυμάνικο μαύρο πουλόβερ και ένα εφαρμοστό κλασικό τζιν.

Οι χρήστες ξεσηκώθηκαν κι υποστήριξαν πως η εμφάνισή της ήταν αρκετά προκλητική για το πάρκο που κατά κύριο λόγο έχει οικογένειες και παιδιά όπως αναφέρει το «The Daily Star». «Αυτή η influencer πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει χρόνος και τόπος για κάθε περίσταση. Η Disney δεν είναι ο τόπος για να φοράς τέτοια αισθησιακά ρούχα», έγραψε ένα άτομο. Ένας γονιός σχολίασε: «Ως γονιός, νιώθω άβολα βλέποντας influencers να φορούν τόσο αποκαλυπτικά ρούχα στην Disney. Θέλω τα παιδιά μου να απολαύσουν την εμπειρία χωρίς να εκτίθενται σε αυτό».

Το μοντέλο δεν πτοήθηκε από τα αρνητικά σχόλια. «Φοράω αυτό που με κάνει να νιώθω καλά και αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιήσω τους άλλους. Αν δεν τους αρέσει, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα», τονίζει το δημοσίευμα της «New York Post».

Δείτε μερικές από τις δημοσίευσεις του μοντέλου: